Skip to content

Bygninger

Børnehaven råder over et dejligt 400 kvm. stort hus. Huset er inddelt i to fløje med næsten samme opbygning.

Garderoben, som man kommer ind i, som det første, er stort og har mange funktioner – først og fremmest som opbevaring for børnenes overtøj, og skiftetøj. Det er herfra man går ud på legepladsen og det er her tørreskabene holder til. Der er desuden blevet plads til et stort dukkehus og gulvet er jævnligt omlagt til marker for traktorer.

Omdrejningspunktet i børnehaven er det store fællesrum, hvor køkkenet også befinder sig. Det er også her nogle af dagens måltider bliver indtaget, hvor der er samling og andre ting for hele børnehaven. Ved siden af køkkenet er der et stort puderum, hvor energien rigtig kan bruges. Herinde kan børnehavens småbørn sove til middag.

I forlængelse af køkkenet kommer børnehavens toiletter og pusleplads – der er god plads og rum til både at gå på toilet og vaske hænder i den lange vask.

Resten af denne fløj er fordelt i flere små rum et bliver kaldt Musene, der bliver brugt til mange forskellige lege og opgaver. Der er blandt andet dukkekrog, ”Lego duplorum” og plads til at sidde ved borde. Det er også her Spirerne (3 – 4 årige) holder til. De bruger rummet til at spise madpakker i, holde samlinger og lave emner, som kun er for dem. et andet kalder vi kreativ, her kan vi lave alt muligt kreativt.

Den anden fløj bliver brugt til flere ting  Det er her Rævene (5 – 6 årige) holder til – de 2 store rum bliver kaldt Rævene og Uglerne. i det lille rum ved Uglerne er der plads til at bygge med små legoklodser, og det lille rum i Rævene kan vi spille spil og lave puzzlespil.

Desuden er der som i den anden fløj toiletrum. Rengøringen hører også til her med deres eget aflåste rum, hvor der er plads til alverden indenfor rengøring.

I forbindelse med garderoben har kontoret også sin plads. Det bliver kun brugt af voksne, og det ligger meget centralt i huset. Det er selvfølgelig her, hvor personalet har ting, som børn ikke skal have fingre i, men alligevel kan der være plads til at tegne ved bordet. Kontoret er ikke et meget brugt sted, da det ikke er her personalet opholder sig særlig meget i børnehavetiden.

Personalet har også deres egen garderobe og toilet i umiddelbar forlængelse af puderummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.