Skip to content

Vores Dyr (Hit med Sproget)

Her kan du se hvilke dyr vi arbejder med fra "Hit med Sproget"

Se også afsnit efter billederne...........om lære spillet: Hit med Lyden

 


HIT MED LYDEN:

Palle Post og alle hans venner i Hit med Lyden hjælper dit barn til at lære bogstavernes lyde at kende. Dette kendskab vil lette senere læseindlæring.

Brug Hit med Lyden til at fremme barnets forståelse for, at bogstavernes lyde er af mindst lige så stor relevans som dets navn. Hit med Lyden giver barnet mulighed for at blive fortrolig med bogstavernes lyde gennem forskellige lege. Aktiviteterne er bygget op omkring alfabetet, hvor hvert bogstav er repræsenteret af et sødt dyr samt af bogstavets lyd.

Barnet leger sig gennem aktiviteterne via små sekvenser, hvor lydene bliver gentaget og skal forbindes med bogstaverne og dyrene.
Hvilken læring arbejdes der med:

•Kendskab til bogstaverne med særlig vægt på deres lyde fremfor navn. Dette fremmer fonologisk opmærksomhed samt læseindlæring.

•Formgenkendelse af bogstavernes store og små former.

•Interesse og motivation skabes gennem brug af dyrene, som repræsenterer bogstaverne. Disse kan barnet ”købe” for opsamlede points og samle i en zoo.

Hit med Lyden kan med fordel bruges som et redskab til senere læse- og skriveindlæring.

Målgruppe: Hit med Lyden er velegnet til børn i daginstitutioner, indskolingen. Anbefales særligt til børn i alderen 2-6 år.

Du kan hente Hit Med Lyden spil i app store (Kun Apple I-pad)  det er gratis og rigtig sjovt at lave sin egen ZOO.

God fornøjelse.

Her er et link til App: Hit med lyden

Dog kun i App Store og til IPad.